-

Gözden kaçırmayın

TÜRSAB Yönetim Kurulu ATSO'yu Ziyaret EttiTÜRSAB Yönetim Kurulu ATSO'yu Ziyaret Etti

TÜRSAB, 26 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul'da önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, TÜRSAB Başkan Yardımcısı Davut Günaydın, Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Tanrıverdi, Kurumsal İlişkiler Grup Başkan Başkanı Nergis Büyükkınacı ve Acenta Sicil Direktörü Tuna Yılmaztürk katıldı. TUREB'in ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada, TUREB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Şahakalkan, İRO Yönetim Kurulu Başkanı H. Özgür Özaltun, İRO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çeliktaş, ANRO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Betigül Öz, ATRO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Gündüzalp ve TUREB Denetmeni İlker Tek de yer aldı.

Toplantıda, acenteler ve rehberler tarafından yaşanan sorunlara ortak çözümler geliştirilmesi ve sektör paydaşları için değer yaratacak iş birlikleri üzerinde duruldu. Birliğin, 8 Ağustos'ta yapılan toplantının devamı niteliğindeki bu buluşma, sektörün gelişmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

TÜRSAB, TUREB heyetine nazik misafirperverlikleri için teşekkür etti. Bu görüşmelerin sonucunda, Türkiye turizminin geleceği için etkili adımlar atılması bekleniyor.