-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj YayımladıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj Yayımladı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İzmir'de 2 gündür devam eden ve Karşıyaka, Bayraklı ve Çiğli ilçelerini tehdit eden yangının etkili olduğu bölgelere ziyaret gerçekleştirdi. Deniz Yücel'e ziyareti sırasında Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İzmir Milletvekili Ednan Aslan ve İl Başkanı Şenol Aslanoğlu eşlik etti. Heyet, yangından etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi ve bölgede incelemelerde bulundu.

Yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını belirten Yücel, sadece birkaç noktada yangının sürdüğünü ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Yangınla mücadelenin ön saflarında yer alan İzmir Büyükşehir İtfaiye ekipleri, Afad ve Orman Genel Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Yücel, destek veren herkese minnettarlığını dile getirdi.

Yücel, "Tek tesellimiz can kaybı olmaması. Gün birlik olma ve dayanışma günüdür. Yaraları hep birlikte saracağız," şeklinde konuştu. Ayrıca, yangınla mücadele konusundaki yetersizlikler ve yerleşim yerlerine yangının sirayet etmesini engelleyemeyen anlayış için hesap sorulacağını belirtti.

#İzmirYangını #CHP #DenizYücel