-

Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü Etkinliği Ülkemizin Kahraman Gazilerini OnurlandırdıGaziler Günü Etkinliği Ülkemizin Kahraman Gazilerini Onurlandırdı

Bursa ve İstanbul'da düzenlenen "KUYU-18" operasyonları sonucunda, elebaşı Sadettin Pahsa'nın da aralarında bulunduğu organize suç örgütü üyeleri yakalandı.

Operasyonla ilgili açıklama yapan T.C. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şu ifadelere yer verdi: "Suçta kibirlenenler, halkımızın huzurunu kaçıranlar, organize suç örgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim etmeye kararlıyız."

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı’nın koordinesinde Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda şüphelilerin, suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları, kendilerine haraç vermeyen iş insanlarını darp ve tehdit ettikleri, işyerlerini kurşunladıkları, sahte mahkemeler kurarak şahıslar arasındaki alacak verecek konularına dahil olup haksız menfaat temin ettikleri ve yağma yoluyla insanların taşınmazlarını ele geçirdikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucunda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca ve tüfeklerin yanı sıra çok sayıda fişek bulundu.

Operasyona katılan polisleri tebrik eden Ali Yerlikaya, milletin duasının kahraman polislerle olduğunu vurguladı.

Bu operasyon, Türkiye’nin emniyet güçlerinin kararlılıkla yürüttüğü mücadelenin önemli bir örneği olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: T.C. İçişleri Bakanlığı