-

Gözden kaçırmayın

ABD Büyükelçisi Flake Türkiye-Amerikan Ticaret Odası'nın Bodrum'daki Yaz Buluşması'nda KonuştuABD Büyükelçisi Flake Türkiye-Amerikan Ticaret Odası'nın Bodrum'daki Yaz Buluşması'nda Konuştu

Rusya'nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilci Yardımcısı Dmitry Polyanskiy, yaptığı açıklamada Kiev rejimi tarafından sivillere yönelik saldırıların sayısının birkaç kat arttığını belirtti. Polyanskiy, Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin nüfusun yoğun olduğu bölgelere top ve balistik füze saldırıları düzenleyerek sivilleri hedef aldığını iddia etti.

Rusya Ankara Büyükelçiliği tarafından yapılan bu açıklama, Ukrayna'da yaşanan çatışmaların siviller üzerindeki etkileri hakkında çarpıcı iddialar içeriyor. Ne zaman ve nerede bu saldırıların gerçekleştiğine dair detay verilmezken, iddiaların kaynağı olarak Rus yetkililerin açıklamaları gösteriliyor.

Bu iddialar, taraflar arasındaki gerginliğin ve çatışmaların ne kadar yoğun olduğunun altını çiziyor. Olayların neden ve nasıl geliştiği konusunda daha fazla bilgi bekleniyor.