-

Gözden kaçırmayın

Mictecacihuatl: Azteklerin Ölüm TanrıçasıMictecacihuatl: Azteklerin Ölüm Tanrıçası

Amerika Birleşik Devletleri'nde uzun yıllar boyunca Area 51 hakkındaki gerçekler gizemini korudu. Bir dönem, ABD hükümeti tüm dünyanın bildiği bu askeri üssün varlığını bile doğrulamıyordu. İlk UFO raporları 1941 yılında, Roosevelt yönetimi döneminde ortaya çıkmıştı. Bilim insanları, Roosevelt’in II. Dünya Savaşı ile meşgul olduğu yıllarda meydana gelen bu şaşırtıcı olayları incelemeye başladı. Truman yönetimi sırasında UFO gözlemlerindeki artış, Eisenhower döneminde ilk temas iddiaları ve Kennedy suikastı ile UFO bağlantısı olasılığı gibi iddialar gündeme geldi.

Bugün, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın daha önce gizli tutulan UFO kanıtlarını kamuoyuna açıklamasıyla birlikte UFO'lar yeniden gündemde. Trump’ın bu açıklamaları, yıllardır saklı kalan bilgilerin gün yüzüne çıkmasını sağladı.

Bu gelişmeler, UFO araştırmalarıyla ilgilenenler arasında büyük yankı uyandırdı ve konuya olan ilgiyi tekrar alevlendirdi. Bu belgelere göre, ABD hükümeti yıllar boyunca UFO olaylarını yakından takip etmiş ve çeşitli keşiflerde bulunmuş. Detaylar ise yeni yeni ortaya çıkmaya başladı.

Haberin kaynağı eski Başkan Donald Trump'ın resmi açıklamalarıdır.