-

Gözden kaçırmayın

Mictecacihuatl: Azteklerin Ölüm TanrıçasıMictecacihuatl: Azteklerin Ölüm Tanrıçası

Uzun yıllardır, dünya üzerinde bir dünya dışı varlığın olduğu iddiaları ortaya atıldı. Bu iddialar arasında düşmüş UFO'lar, kurtarılmış uzaylı varlıklar ve gizli programlar yer alıyor. Hükümet, bu tür iddiaları çürütmek için büyük çaba sarf etti. "Ancient Aliens" adlı televizyon programının 20. sezonunun 13. bölümünde, "The Whistleblowers" adıyla bu konular geniş bir şekilde ele alınıyor.

"Ancient Aliens" dizisinin yeni bölümleri her Cuma günü saat 21:00'de The HISTORY® Kanalında yayınlanıyor. Program, dünya dışı varlıkların milyonlarca yıldır Dünya'yı ziyaret ettiği yönündeki tartışmalı teoriyi inceliyor.

The HISTORY® Kanalı, tarihi hikayelere adanmış bir yayın kuruluşu olarak dikkat çekiyor. Kanal, her türlü belgesel etkinlikten, sektör lideri kurgu dışı dizilere ve gerçeklere dayalı dramatik programlamaya kadar çeşitli içerikler sunuyor. YouGov BrandIndex tarafından üst üste yedi yıl boyunca ABD'nin en çok konuşulan televizyon ağı seçilen The HISTORY® Kanalı, Beta Research Corporation tarafından da en çok sevilen TV ağı olarak gösteriliyor.

Haberin kaynağı The HISTORY® Kanalı'dır. Daha fazla bilgi için history.com adresini ziyaret edebilirsiniz.